Yayıklı Atatürk İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılapları ışığında laik, Demokratik bir dünya görüşüyle; sorumluluklarını bilen, duyarlı, sosyal, problem çözebilen, kendisine güvenen, çağdaş, öz değerlerine sahip çıkan, Bilgiye ulaşıp kullanabilen, öğrencileri bir üst öğrenim alan orta öğretime hazırlamaktır. Düşüncelerini özgürce ifade edebilen Karşılaştığı problemleri çözebilen Sosyal yaşantısı ile örnek, topluma yararlı , empati kurabilen, doğru düşünen, teknolojiyi doğru ve yerinde kullanabilen, Bir üst öğretime tam donanımlı öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: Toplumumuza faydalı olabilecek bireylerin yetiştirilmesi için; onların sosyal, psikolojik ve zihinsel gelişimlerine rehberlik eden, teknolojiyi eğitime ve öğretime uygulayan, bireyleri sosyal, kültürel, bilişsel ve sportif aktivitelere yönlendiren,demokratik, özgür, kendi kendine yetebilen, öz disiplini gelişmiş ve araştıran bireyler yetiştiren, çevre ve tüm öğrenci velilerini etkin bir şekilde sürece katılımını sağlayan bir okul olma iddiasındayız

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yayikliataturkio.meb.k12.tr

Adres - Yayıklı Köyü Sarıkamış/KARS

Yerleşim Yeri - KÖY

Adres - Yayıklı Köyü Sarıkamış/KARS

Ulaşım Bütün Öğretmenler Sarıkamış merkezde ikamet etmektedir.Okulla anlaşmalı servisle gidiş-geliş yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 45 km , İlçeye 15 km